07 december 2018

Foto: Peter Manhro ontvangt een BlueRay speler uit handen van Sinterklaas

Mooi cadeau van Sinterklaas voor Nieuw Unicum 

Sint Nicolaas heeft dinsdagavond een onverwacht bezoek gebracht aan bewoners van Nieuw Unicum. De Goedheiligman kwam niet met lege handen, want hij had een cadeau namens de Rotary meegebracht.

Dinsdagavond zat een grote groep bewoners gezellig bijeen toen plotseling op de deur werd geklopt en Sinterklaas vergezeld van twee Pieten zijn intrede deed. Na uitgebreid met de bewoners te hebben gesproken en gelachen, bleek Sint nog een heel andere verassing in petto te hebben. Het was hem ter ore gekomen dat de bekende filmregisseur Mark Verkerk persoonlijk op 9 februari a.s. zijn nieuwste en populaire film 'De Wilde Stad', over in het wild levende dieren in Amsterdam, speciaal voor de bewoners van Nieuw Unicum zal komen vertonen en toelichten. Daarom mocht de Goedheiligman namens Rotaryclub Zandvoort, aan activiteitenbegeleider Peter Manhro een splinternieuwe BlueRay-speler aanbieden, waarmee de beeldkwaliteit van de film optimaal zal zijn.
 

Deel dit artikel via:

vacatures-zandvoort.nl

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!

Meer nieuws