10 juni 2018

Scott Griekspoor won zondag van Boy Westerhof

Lexence Tennisclub Zandvoort landskampioen!

Lexence Tennisclub Zandvoort is zondag in Den Haag landskampioen tennis geworden. In de finale van de Eredivisie Gemengd zondag, de sterkste competitie van de KNLTB, werd met 4-2 van Naaldwijk gewonnen!

De dames en de heren singels werden gebroederlijk gedeeld. Quirine Lemoine won vrij snel van de Kroatische Tereza Mrdeza: 6-3, 6-2. Daniëlle Harmsen had in de eerste set nog wat zicht op een goed resultaat tegen de Duitse Sarah Gronert. Ze won die in de tiebreak. Daarna was het over en uit want de Kroatische won set 2 en 3: 6-3, 6-1. Scott Giekspoor was te sterk voor Boy Westerhof: 6-4, 6-3, en Yanick Mertens moest de partij tegen de Duitser Sebastian Franselow: 6-4, 6-4.

De dubbels moesten de doorlag geven, zoals zo vaak. Quirine Lemoine/Daniëlle Harmsen waren te sterk voor Mrdeza/Gronert: 6-4, 6-2. Het Zandvoortse herendubbel Scott Griekspoort/ Yannick Mertens moesten het toen doen. Westerhof/Arko Zoutendijk wonnen de eerste set met 6-3. Het Zandvoortse duo won de tweede set met 6-2, waarna het dubbel door Naaldwijk opgegeven werd. Zandvoort had met 4-2 deze finale gewonnen en is na de eerste keer in 2015 weer landskampioen! Het mag nu volgend jaar het finale weekend van de KNLTB Eredivisie Gemengd zondag organiseren.

 

Deel dit artikel via:

Adverteren op www.zandvoortsecourant.nl

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!

Meer nieuws