04 juni 2018

Hondenmishandelaar gepakt

Door een gezamenlijke actie van getuigen en de politie, is zondagavond rond 19.40 uur een dierenmishandelaar in Zandvoort gearresteerd. Door opnames van de melder van de mishandeling werd duidelijk dat de eigenaar van de hond het dier meerdere keren geslagen en geschopt heeft. De eigenaar is aangehouden. Dat meldde de politie op hun Facebook-pagina.

Tijdens het aanrijden van de politie had een van de agenten de melder van de mishandeling aan de telefoon en hem verzocht het voorval te filmen. Toen de politie ter plaatste was hebben ze de opnames van de melder bekeken. Hier was duidelijk op te zien dat de hond meerdere keren geslagen en geschopt werd. Op dat moment kwam de eigenaar met zijn hond uit het duingebied lopen. De eigenaar is aangehouden op verdenking van dierenmishandeling en de hond is in beslaggenomen.  Daarna is de hond ondergebracht op een veilig adres. De verdachte zit nog vast. Door Justitie zal worden besloten wat er met de hond, en de eigenaar, gaat gebeuren.

 

Deel dit artikel via:

Adverteren op www.zandvoortsecourant.nl

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!

Meer nieuws