22 maart 2021

Nieuwe website Sociaal Wijkteam Zandvoort

Bij het Sociaal Wijkteam kan iedereen terecht met vragen of bij problemen op het gebied van welzijn, zorg, wonen, geldzaken en werk. Juist in deze tijden van corona, is gebleken dat de instantie waardevolle ondersteuning kan bieden. Om de Zandvoorters ook online zo goed mogelijk van dienst zijn, is deze week een vernieuwde website gelanceerd.

Op de website www.sociaalwijkteams.nl/zandvoort is het nu nog makkelijker geworden om informatie over activiteiten of ondersteuning te vinden.

Wethouder Raymond van Haeften raadt iedereen aan om snel een kijkje te nemen op de website: “Ik vind het belangrijk dat bewoners de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben en het Sociaal Wijkteam speelt daarbij een belangrijke rol. Op de vernieuwde website kunnen mensen nu zelf veel informatie vinden.”

Daarnaast blijft het Sociaal Wijkteam uiteraard altijd bereikbaar als mensen er zelf niet uitkomen. Zomaar langskomen is vanwege de maatregelen niet mogelijk, er zijn op dit moment geen inloopspreekuren, maar bewoners kunnen heel makkelijk een afspraak maken om langs te komen.

Wijkgericht en laagdrempelig
In het Sociaal Wijkteam werken professionals vanuit verschillende organisaties. Ze bieden een luisterend oor en gaan samen met de bewoner, en waar mogelijk met mensen uit de omgeving, op zoek naar een antwoord of oplossing. Ook wanneer mensen zich zorgen maken over een buurtgenoot, kunnen ze contact opnemen met het Sociaal Wijkteam Zandvoort.

“Wij staan voor persoonlijk en laagdrempelig contact en gaan samen met jou op zoek naar oplossingen in je eigen netwerk, in de buurt of binnen het professionele netwerk. Samen zoeken, samen doen, samen creëren.” Aldus Wendy Zijlstra, lid van het Sociaal Wijkteam.

Deel dit: