26 mei 2021

Nieuwe actie voor zieke Liam is een hit

Op de Facebookpagina ‘Sta op voor Liam’ zijn vier enthousiaste dames een actie gestart om geld op te halen voor de Zandvoortse Liam die de ernstige spierziekte SMA2 heeft. Linnie Wild, Nicole Hart-Wisse, Aktay Melissa en Linda Kerkman-van Nes organiseren een loterij/veiling, met als doel het eindbedrag voor het peperdure medicijn van 2 miljoen te bereiken.  

Er zijn al verschillende acties voor Liam georganiseerd en er is ook al veel geld gedoneerd, maar het eindbedrag is nog lang niet in zicht. Met deze nieuwe actie kan iedereen meedoen. Bedrijven en particulieren bieden prachtige prijzen aan, van weekendje weg tot en met heerlijke diners maar ook leuke hebbedingetjes worden als prijsje aangeboden. De loterij is een gouden vondst, iedereen kan online zijn geluksnummer kiezen en betaalt met een tikkie het bedrag van het lot. Zodra het aantal deelnemers is bereikt wordt de trekking gedaan.

Andere acties

Ook de vele andere persoonlijke acties om geld op te halen voor Liam gaan nog gewoon door. Zo heeft Monique Barner 100 km in regen en wind gelopen en haalde met haar inzet een bedrag op van € 863. Ook de jonge Zandvoortse Juna wilde graag iets doen om geld in te zamelen. Zij maakte armbandjes en ging met haar kunstwerkjes langs de deuren en vertelde erbij voor wie het geld bedoeld was. Daarmee haalde zij € 247,45 op; wat een kanjer!

Op de teller staat nu € 246.323 maar er is meer nodig, dus doe vooral mee met de loterijen en veilingen. Voor meer informatie over de loterij kijk dan op de Facebookpagina Sta op voor Liam.  

Deel dit: