14 april 2021

Nieuw: Flexwerkplekken in Zandvoort

Sinds kort zijn er aan de Passage 13-17 een aantal flexplekken te huur. In de kantoren waar voorheen bureau Van Vliet gevestigd was kun je een flexplek huren voor een luttel bedrag: al vanaf € 20 per dag.

Met al dat thuiswerken is er een gat in de markt ontstaan als het gaat om werkplaatsen voor bijvoorbeeld ZZP’ers. Af en toe even buiten de deur werken in plaats van een druk huishouden om je heen met alle afleidingen die daar bij horen.

Ondernemer Wim Brugman begreep dat en richtte in het leegstaande pand aan de Passage 12 flexibele werkplekken in: de Van Vliet Flexwerkplekken. En hij zorgde voor een aantrekkelijk aanbod: een werkplek is al te huur voor € 22,50 per dag of € 12,50 voor een halve dag.

Het is ook mogelijk om een strippenkaart te nemen, dan kan je 5 dagen (of 10 dagdelen) werken voor slechts € 100. Dan krijg je dan een werkplek van circa 9 m² tot je beschikking. Dat is inclusief gebruik van het internet en er staat een zwart/wit printer voor je klaar. En: in alle gevallen is de koffie en thee gratis!

Van Vliet Flexwerkplekken beschikt tevens over een vergaderruimte met groot scherm voor bijvoorbeeld presentaties en seminars. Zolang het duurt zal er uiteraard rekening gehouden worden met de geldende coronamaatregelen. Met name de anderhalve meter-regel kan met gemak in acht genomen worden in de zeer ruime kantoorunits.

Het bureau is rustig gelegen waardoor er geen hinder is van druk verkeer. Mede daardoor is de ruimte ook bijzonder geschikt om bijvoorbeeld in alle rust een studie af te ronden of voor het maken van een scriptie.

Het pand van Van Vliet Flexwerkplekken is een pop-up locatie tot ca. het eind van dit jaar. Reserveren voor een flexplek kan via www.vanvlietflex.nl.

Deel dit: