18 juni 2021

Vrijwilligersprijs naar ‘Niemand verzandt in Zandvoort’

De Zandvoortse vrijwilligersprijs is dit jaar uitgereikt aan Rob Spruyt en Mick Boskamp. Beiden zijn ervaringswerker bij ‘Niemand verzandt in Zandvoort’, een project van Pluspunt. Vrijdag 18 juni ontvingen zij uit handen van burgemeester David Moolenburgh de Niek Meijer Vrijwilligersprijs.

Er waren vooraf 10 vrijwilligers genomineerd en die waren allemaal uitgenodigd in de raadzaal, waar bekend werd gemaakt wie van hen de vrijwilligersprijs 2021 in ontvangst mocht nemen. De jury bestond uit Maaike Koper, Gerrie Rutte en Joke Bais-Bloeme. Koper memoreerde voorafgaand aan de bekendmaking van de winnaar dat alle vrijwilligers recht hebben op deze prijs, maar dat er helaas maar één trofee is die kan worden uitgereikt.

En dit jaar gaat de wisseltrofee, die vernoemd is naar de voormalige Zandvoortse burgemeester Niek Meijer, dus naar Rob Spruyt en Mick Boskamp. De heren hebben beiden een verleden als verslaafde en zetten zich nu respectievelijk in voor de Depressiesteungroep en de Herstelroep verslaving. In bijgaande video van Zandvoort Inside vertellen de heren wat deze prijs voor hun betekent.

Komende editie zullen alle 10 genomineerden worden gepresenteerd in De Zandvoortse Courant.

Deel dit: