7 juli 2021

Nicolaasschool neemt afscheid van juf Conny

Op 22 juni stond het team van de Nicolaasschool met elkaar al even stil bij het naderende afscheid van Conny Kramer en afgelopen dinsdag 6 juli was het op de Nicolaasschool groot feest. De 63-jarige juf Conny nam officieel afscheid van de school waar ze 25 jaar lang met liefde en passie heeft gewerkt.

Ze werd verrast door het team dat een mooi en passend afscheid voor haar had georganiseerd. In de ochtend waren er verschillende optredens door de kinderen uit haar klas. ‘s Middags kwamen ook de andere groepen bij haar langs. Alle kinderen brachten iets voor haar mee met als rode draad het ‘schapenthema’. Zo zat ze op een gouden stoel versierd met wat zachte schapenkleden.

Juf Conny deelde op haar beurt aan alle kinderen een ijsje uit. Ze ontving ook warme brieven van ouders die hun dankbaarheid aan haar wilden tonen. Tot slot werd ze verrast met een schoollied. Op de melodie van ‘Schaapje, schaapje, heb je witte wol?’ hadden alle groepen een mooi couplet geschreven en ingezongen. Een herinnering die ze niet snel zal vergeten.

Het team van de Nicolaasschool zal Conny missen. “Een fijne collega, met humor en nuchterheid, die er altijd voor de volle 100% voor gaat. Zij doet alles in het belang van de school en de kinderen. Echt een heel mooi mens”, sprak een van haar collega’s mooie woorden. Het liefst zou Conny voor altijd doorgaan, maar nu is het tijd om los te laten en te genieten van een welverdiend pensioen. “We hopen voor haar op goed zeilweer de komende tijd en dat ze fijn samen met haar man, kinderen, kleinkinderen en andere dierbaren kan gaan genieten van allemaal andere en nieuwe momenten.”

Deel dit: