17 januari 2020

Nederlandse artiesten en DJ’s tijdens Dutch Grand Prix

De verbouwing van het circuit ligt op schema. Eind februari wordt de baan opgeleverd en zullen de eerste racewagen de vernieuwde baan gaan ervaren. Daarnaast worden ook belangrijke stappen gezet op het gebied van entertainment, om de belofte ‘The Ultimate Race Festival’ waar te maken. Als ondertitel hanteert de organisatie ‘Sea of orange’, wat natuurlijk geen nadere uitleg nodig heeft.

Op het asfalt worden prachtige races gereden in de Formule 2, Formule 3 en uiteraard de Formule 1. Naast de baan wordt voor het bijbehorende spektakel gezorgd met diverse Nederlandse artiesten. De eerste namen die vrijdag tijdens een persbijeenkomst bekend werden gemaakt, zijn: Davina Michelle, Freddy Moreira, Guus Meeuwis, Kriss Kross Amsterdam, Lil Kleine, Lucas & Steve, Nick & Simon en Sam Feldt.

Extra kaarten
Tussen 17 en 27 januari zendt de Dutch Grand Prix een tv-commercial uit, waarin de laatste paar honderd kaarten worden aangeboden. Deze kaarten zijn beschikbaar gekomen nadat de tribunes wat nauwkeuriger ingetekend en ingedeeld zijn en omdat een deel van onze operationele buffers vrijgegeven zijn voor de fans.

538 Grand Prix Village 
De Official 538 Dutch Grand Prix Village is deze enige officiële camping van de DGP. Deze camping wordt een unieke beleving voor de echte F1 fans. De Official 538 Dutch Grand Prix Village ligt direct naast het circuit op de sportvelden van de hockey-, voetbal en golfclub. Naast toegang tot de Grand Prix en 4 overnachtingen is het arrangement inclusief een exclusieve ‘Pitlane Walk’ op de donderdag, een vooropgezette slaapaccommodatie (minimaal 2 personen), live voorbeschouwingen, ontbijtsessies met Jan Lammers en nog vele extra’s.

Super Friday
DGP organiseert samen met Jumbo de Super Friday op 1 mei. Jumbo zou Jumbo niet zijn als er niet een grote publieksactie georganiseerd wordt om deze dag voor een groot publiek bereikbaar te maken. Jumbo maakt in een latere fase de details van deze actie bekend.

Verbouwing
Tot slot nog even over de verbouwing. De werkzaamheden aan het circuit worden uitgevoerd zoals gepland. Op dit moment wordt vooral nog hard gewerkt aan de twee kombochten, de vele nieuwe curbstones die worden geplaatst en zeer binnenkort volgt de nieuwe asfalt laag. De FIA, die de Grade-1 licentie zal moeten afgeven voor het circuit, is continu bij het proces betrokken. Pas als de hele verbouwing gereed is, zal de licentie worden verstrekt. Mogelijk zal dit pas kort voor de start van de Grand Prix  zijn, maar dit lijkt slechts een formaliteit. Vooralsnog lijkt niets in de weg te staan voor een fantastisch weekend, waarin racen en feesten hand in hand zullen gaan. Het publiek is dan sowieso de grote winnaar! Nu Max nog…

Deel dit: