5 april 2021

Mooie opbrengst voor Prakkie & more

In aanloop naar het paasweekend hebben leden van de Rotaryclub Zandvoort op bestelling in totaal maar liefst 135 tulbanden gebakken. De opbrengst van de verkoop ging naar het initiatief Prakkie & More, dat voedsel en kleding inzamelt voor mensen die het goed kunnen gebruiken.

Afgelopen vrijdag heeft Rotaryclub Zandvoort de tulbandenactie afgesloten door een cheque van € 1.725 te overhandigen aan een zichtbaar ontroerde Kimmy van Schaik van Prakkie & more.

“Dit hadden we nooit gedacht. We hadden zelf ingeschat dat we een stuk of 50 tulbanden zouden verkopen. Het werden er 150. Een ongekend succes”, aldus Dirk-Jan Mijwaard, de voorzitter van Rotaryclub Zandvoort. De tulbanden werden door twee leden van de Rotary zelf gebakken, met ingrediënten die door supermarkt AH beschikbaar werden gesteld.

Met de totale opbrengst van de verkoop van de homemade gebakken tulbanden plus nog een aantal spontane extra donaties zal Van Schaik goed gevulde lentepakketten samen gaan stellen voor minder bedeelde Zandvoorters, die dit goed kunnen gebruiken. Daarmee is deze actie ‘Voor Zandvoorters door Zandvoorters’ Rotaryclub Zandvoort zeer geslaagd te noemen!

Deel dit: