13 oktober 2020

Mooie opbrengst Heldendag Kennemerhart

De hele maand september hebben de medewerkers van Kennemerhart zich extra ingezet voor het welzijn van de bewoners. Elke dag hebben zij 10.000 stappen gezet om middels de crowfunding actie ‘Hart voor wandelen’ geld op te halen om de bewoners in het zonnetje te zetten. Bijvoorbeeld voor een lekker etentje, een muziekoptreden of een andere activiteit.

Woensdag 7 oktober, tijdens de Dag van de Kennemerhart-helden, maakten de collega’s van A.G. Bodaan, geheel in Kennemerhart-stijl, de opbrengst van deze actie bekend. Het uiteindelijke bedrag is €2.458 geworden. Het bedrag wordt verdeeld over de verschillende locaties die hebben meegedaan aan deze actie.

‘‘Wat hebben wij een actieve september maand gehad met elkaar. Ik vind het fantastisch om te zien hoeveel collega’s de gehele maand fanatiek hun stappen gezet hebben! Ik heb gemerkt dat wandelen ontspannend werkt en dat wandelend vergaderen écht leuk is. We zijn erg benieuwd wat de locaties met het opgehaalde bedrag gaan organiseren voor de bewoners’’, aldus Paulien Prast, teamleider A.G. Bodaan.

Deel dit: