10 maart 2021

Medewerksters verzorgingshuizen in het zonnetje gezet

Op Internationale Vrouwendag kregen de zorgmedewerksters in onder andere Huis in de Duinen en Bodaan een mand met bloembollen uitgereikt. De manden werden aangeboden door Zonta Kennemerland-Zuid, onderdeel van een wereldwijd servicenetwerk van vrouwen, dat op dezelfde dag ‘Zonta Rose Day’ vierde.

Zonta zet zich in voor de verbetering van de positie van vrouwen, zodat zij de kans krijgen om volwaardig mee te doen aan de maatschappij. Zonta Rose Day wordt samen met Internationale Vrouwendag gevierd als moment van bezinning en om hulde te brengen aan vrouwen die kracht geven. Ter gelegenheid hiervan werden aan zorgmedewerkers van  verzorgingshuizen in Kennemerland manden met bloembollen uitgedeeld.

Met deze actie voor de medewerkers in de zorg benadrukt Zonta Kennemerland-Zuid dat deze helden onmisbaar zijn, dat ze inspireren en kracht geven. Zonta wil ze bedanken voor hun inzet voor de bewoners en hun familieleden, speciaal in deze moeilijke tijden. Ze verdienen het, zij maken het verschil!

Er werden diverse verzorgingshuizen in de regio bezocht, waaronder Huis in de Duinen en A.G. Bodaan.

Deel dit: