8 januari 2020

Marco Borst is Pokerkampioen van Zandvoort

Op zondag 5 januari werd de regionale voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker georganiseerd in het Amsterdam Beach Hotel. Na ongeveer 6 uur kaarten was het Marco Borst uit Zandvoort die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang de Pokerkampioen van Zandvoort mag noemen.

Daarnaast kwalificeert hij zich met deze prestatie ook voor de landelijke finale van het ONK Poker 2020 op 4 juli in Ermelo. Op plek twee eindigde Romeo Panchoe. Hij kwalificeert zich samen met Peter Krol (3e), Ronald van Werven (4e) en Vera Mirck (5e) voor de halve finales in juni. De gehele uitslag van het pokerkampioenschap van Zandvoort is hier te vinden.

In totaal speelden er 61 pokerliefhebbers uit Zandvoort en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Nederlandse pokerkampioenschap. Er werd tijdens dit toernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en de gezelligheid van het spel. Langzaam verlieten de eerste spelers het toernooi, omdat zij hun pokerchips niet wisten te behouden. Gelukkig konden de spelers die vroeg uitgeschakeld werden met elkaar verder pokeren om een gratis deelname aan een ander pokertoernooi te winnen. Er hing een gezellige sfeer en de mensen spraken gedurende het toernooi over hun tactiek en sterkste pokerverhalen.

Deel dit: