12 juli 2021

Liam zijn eerste plons in het zwembad

Ook voor Liam, het zieke jongetje waarvoor veel pogingen worden ondernomen om geld bijeen te brengen voor een duur medicijn dat hij nodig heeft, is het wel eens tijd voor ontspanning. Dankzij de inzet van dorpsgenoot Willem van der Sloot heeft hij onlangs zijn eerste plons gemaakt in het zwembad van Center Parcs Zandvoort.

Enkele weken geleden sprak Piotr, de vader van Liam met Willem en hij vroeg of hij misschien iemand kende bij Center Parcs. Het zou namelijk fantastisch zijn als ze met Liam gebruik mochten maken van het zwembad. Na een paar gesprekken en telefoontjes is het ervan gekomen dat Liam en zijn ouders nu iedere zaterdagochtend welkom zijn in het zwembad. Zaterdagochtend was de eerste plons van Liam en hij genoot er zichtbaar van! Een prachtig gebaar van het management van Center Parcs Park Zandvoort.

Er wordt al maandenlang geld gedoneerd voor een duur medicijn dat Liam kan helpen. De teller staat inmiddels op ruim € 380.000, een geweldig bedrag maar nog lang niet genoeg voor het medicijn: dat kost namelijk € 2,1 miljoen. Doneren kan via geef.nl

Deel dit: