9 maart 2022

Lezing over klimaat en energie

Er wordt al decennialang heel veel gesproken en geschreven over het klimaat. De invloed van de mens zou hierbij een belangrijk negatief effect hebben en om die reden worden er allerlei maatregelen ingevoerd om dit tegen te gaan. Er is echter ook een grote groep wetenschappers die op basis van feiten een tegengeluid geven. Een van hen is hoogleraar fysica Kees de Lange, die in Zandvoort een lezing komt geven over Klimaat en Energie.

Op uitnodiging van raadslid Ronald van Tiggelen houdt emeritus hoogleraar fysica C.A. de Lange op zaterdag 26 maart een gecombineerde lezing in de Blauwe Tram. De bijeenkomst start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en zal circa twee keer een uur duren. In het eerste uur is Klimaat het onderwerp, na een korte pauze zal het onderwerp Energie worden besproken.

De lezing is bedoeld voor Statenleden van de Provincie. Daarnaast is er beperkt plek voor leden van de gemeenteraad en lokale inwoners. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een email te sturen naar r.van.tiggelen@casema.nl. U krijgt dan een uitnodiging per mail die geldt als toegangsbewijs. De bijeenkomst is gratis toegankelijk.

Deel dit: