26 juli 2022

Vervelende botsing fietsster en snorscooter

Een fietsster en een bestuurder van een snorscooter zijn maandagavond gewond geraakt bij een frontale aanrijding op de Zeeweg. De fietsster tikte in het voorbij gaan de spiegel van de snorscooter aan waardoor beide onderuit gingen. Beide bestuurders moesten naar het ziekenhuis.

Rond 23.00 uur vond de wat knullige botsing plaats op het fietspad langs de Zeeweg. De fietsster sloeg over de kop en belandde in het duingras. Zij liep daarbij een flinke hoofdwond op. De bestuurder van de snorscooter kwam ook ten val. Hij kreeg de scooter op zijn been en liep waarschijnlijk een beenbreuk op.

Twee ambulances kwamen ter plaatse. Beide slachtoffers zijn voor nadere zorg naar het ziekenhuis overgebracht. In het ziekenhuis zal bloed van de fietsster worden afgenomen om te bepalen of zij heeft gereden onder invloed van alcohol. De blaastest van de scooterrijder was negatief.

Een agent heeft de snorscooter naar het politiebureau gereden. De fiets kon met de ambulance worden meegenomen naar het ziekenhuis waar de fietser naartoe werd gebracht.

Deel dit: