17 augustus 2021

Keuze uit 20 sportaanbieders tijdens Sportronde Zandvoort

Komende zaterdag 21 augustus openen zeker 20 verenigingen hun deuren tijdens de eerste editie van Sportronde Zandvoort. Iedereen is welkom: van 0 tot 100 jaar en van super sportief tot beperkt mobiel, er is voor elk wat wils.

Van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur kunnen inwoners van Zandvoort bij de deelnemende sport- en beweegclubs de sfeer proeven en vooral meedoen. De route van Sportronde Zandvoort staat op de achterpagina van de Zandvoortse Courant van deze week en op de website van Team Sportservice Zandvoort.

“Naast de route is ook te zien welke sportaanbieders voor welke doelgroepen sport of bewegen aanbieden. Op deze manier kun je zelf bepalen bij welke verenigingen en sportclubs je langs wilt gaan om sfeer te proeven”, aldus Wouter van der Vegt, verenigingsondersteuner bij Team Sportservice Zandvoort.

Sportronde Zandvoort

Sportronde Zandvoort is een initiatief dat mede mogelijk gemaakt is door een bijdrage uit het coronaherstelfonds, met als doel promotie van lokale sport in Zandvoort. Het kan de inwoners van Zandvoort dan ook bijna niet ontgaan zijn dat er in de afgelopen weken veel promotie is gemaakt voor Sportronde Zandvoort.  

“We hopen op een geslaagde dag waarbij enerzijds inwoners verrast worden door de vele mogelijkheden binnen Zandvoort en anderzijds dat sport- en beweegaanbieders hun ledenbestand wat zullen zien groeien”, besluit Van der Vegt.

Deel dit: