7 mei 2021

Kees van Amstel in De Zandvoort Podcast

In de zesde aflevering van De Zandvoort Podcast spreken Gert van Kuijk en Gillis Kok met cabaretier Kees Stam (of is het Kees van Amstel?) over zijn tijd in Zandvoort. Kees haalt mooie herinneringen op en vertelt over zijn riskante bijbaantje op het circuit. Speciaal voor deze podcast heeft hij een column geschreven, die hij uiteraard zelf voorleest.

Met Kees Stam (artiestennaam Kees van Amstel) gaan ze terug naar zijn tijd in Zandvoort. Kees, tegenwoordig columnist voor NPO radio 1, is zijn radio-carrière feitelijk begonnen bij ZFM. Ook zijn comedytalent kwam in zijn prille jaren tot uiting in Circus Zandvoort, waar hij voor een zaal vol (voetbal)vrienden optrad. Zoals verwacht nam Kees al in de eerste minuut de regie van het gesprek over van Gert.

In het tweede deel van deze aflevering spreken de mannen wederom met Michael Bleekemolen. Met hem zetten zij het gesprek voort dat zij eerder hadden met Michael Bleekemolen (zie aflevering 2). Deze keer gaat het vooral over de Formule 1 van toen en van nu. Ook horen we wat zijn favoriete muziek is om in de auto naar te luisteren.

Deze nieuwe aflevering en alle voorgaande afleveringen zijn te beluisteren via deze website, maar ook via de website van De Zandvoort Podcast of een van de populaire podcast-apps zoals Spotify, Google Podcasts en Apple iTunes.

Deel dit: