4 december 2020

Kees de Muis Huis is klaar om te spelen

In het Zandvoorts Museum is er gesloopt, getimmerd en geschilderd en dat alles voor de komst van Kees de Muis en zijn vriendinnetje Julia. Kinderen zijn welkom om te komen genieten van het speelhuisje.

Voor de kindjes van drie tot zes jaar is er een educatieve speel/leer ruimte ingericht. “Doe je schoenen lekker uit en kruip door de tunnel. Laat je verrassen door Kees die jou laat zien hoe ze vroeger gingen vissen in een bomschuit. Kijk naar Julia die voorzichtig de zee in gaat vanuit een miniatuur badkoetsje. Zoek de plaatjes bij elkaar in het speciale Zandvoort memory spel. Maak een mooie kleurtekening of bouw een hoge berg van kaasblokken”, klinkt de uitnodiging van het Zandvoorts Museum.

Kees de Muis in Zandvoort
Dit project is bedacht en uitgevoerd door de kunstenaars Sandra Overweg en Henriët van Roosmalen en financieel mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, Onderling Hulpbetoon en het Zandvoorts Museumteam.

Kees de Muis heeft een vaste stek gekregen in het museum: op de kleine speelzolder. Dus Kees en Julie zijn het hele jaar door te bezoeken in het Zandvoorts Museum, zodat er voor de kleintjes altijd een plaats is om te spelen en te leren. Kijk voor meer informatie op www.keesdemuis.nl.

Deel dit: