15 september 2021

Jazzliefhebbers dolblij met aftrap jazzseizoen

Het was weer een feestje om naar Jazz in Zandvoort te kunnen gaan. Waar de reeks jazzconcerten in 2019 abrupt mee eindigde werd, na alle coronamaatregelen, afgelopen zondag in 2021 dan eindelijk weer mee begonnen: met de bekroonde West Coast Big Band.

Alle bezoekers waren welkom met een corona-toegangsbewijs (QR-code) of een negatieve PCR test. Een trotse en zeer blije voorzitter van stichting Jazz in Zandvoort Hans Reijmers verwelkomde de 95 muziekliefhebbers als vanouds met een gezellig welkom; hij was zijn spraakwater nog niet verloren.   

Vanwege het grote aantal muzikanten van de bigband was de opstelling in de zaal van theater de Krocht aangepast. In plaats van dat de bandleden tussen het publiek in de zaal stonden, was het podium gebruikt om de bigband alle ruimte te geven. Met heel veel enthousiasme speelde de 18-koppige band, het was een lust om naar deze ras musici te kijken die na een lange coronaperiode met allerlei maatregelen eindelijk weer voor een volle zaal konden spelen.

Er wordt alweer reikhalzend uitgekeken naar het volgende concert. Dat staat gepland op zondag 10 oktober en dan is Edwin Rutten te gast. Ga voor meer informatie en reserveren naar de website van Jazz in Zandvoort.

Deel dit: