10 augustus 2022

Jazz in Zandvoort introduceert passe-partout

De 20e jaargang belooft een bijzonder jazzseizoen te worden in theater De Krocht. Het bestuur heeft voor het nieuwe seizoen spetterende concerten samengesteld om het 20-jarig jubileum samen met de trouwe bezoekers te gaan vieren. Met ingang van het nieuwe concertseizoen wordt er een speciale passe-partout regeling geïntroduceerd.

Vanwege de hoge opkomst van bezoekers moest het bestuur regelmatig mensen teleurstellen omdat het concert was uitverkocht. Om dit voorkomen is per september het mogelijk om voor € 135 een passe-partout te kopen, waarmee u altijd verzekerd bent van een plaats tijdens één van de concerten.

Indien u twee weken vóór een datum van het concert aangeeft dat u niet kunt komen, dan stort het bestuur het concertbedrag à € 15 terug op uw rekening. De organisatie kan met deze vrijgekomen plaats(en) dan weer iemand anders verblijden. Het is ook mogelijk om iemand anders gebruik te laten maken van uw passe-partout, mits u dat van tevoren aangeeft via hansreimers@jazzinzandvoort.nl.

Programma

Voor het seizoen 2022-2023 staan weer klinkende namen van jazz artiesten op het programma. Op 11 september bijt Nathaly Masclé en Dennis Kivit het spit af en zij zetten the Millers in het zonnetje. De maand oktober plaatst Joke Bruijs op 9de onder andere Peggy Lee centraal in haar concert. Op 13 november brengt Johnny Rosenberg een ode aan Michael Bublé en onder voorbehoud wordt 18 december een bijzondere middag met Madeleine Bell. Bent u nieuwsgierig welke artiesten u in 2023 kunt verwachten? Kijk dan op www.jazzinzandvoort.nl

Deel dit: