17 februari 2021

Interim bestuurder voor stichting side events Formule 1

Voor het side events festival ‘Zandvoort Beyond’, dat tijdens en in aanloop naar de Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort wordt georganiseerd, wordt een aparte stichting opgericht. Deze week is Sander ten Bosch, ervaringsdeskundige bij de stichting TT Week Assen, aangesteld als interim directeur-bestuurder.

De stichting is een initiatief van de gemeente Zandvoort, de organisatie van de Dutch Grand Prix en Zandvoort Marketing. Door intensieve samenwerking tussen het hoofdevent en het side events festival ontstaat een unieke situatie waarbij de activiteiten niet alleen op het circuit zullen plaatsvinden maar ook in Zandvoort zelf en in de omliggende gemeenten.

Interim bestuur
De formele oprichting van de stichting, met de zoektocht naar de juiste directeur-bestuurder, leden voor de Raad van Toezicht en Raad van Advies zal nog enige tijd in beslag nemen. Omwille van de tijd is daarom Sander ten Bosch aangesteld als interim directeur-bestuurder. Hij heeft een vergelijkbare functie ook bekleed voor de zelfstandige stichting TT Week Assen en is derhalve zeer ervaren. Hij wordt bijgestaan door eventproducente Annelot Lems, zij is een ervaren freelancer en was vorig jaar al kort betrokken bij de voorbereidingen voor het side events programma. Samen met ondernemers in Zandvoort én uit de regio gaat het duo vol aan de slag om een fantastisch side events festival neer te zetten.

Meer weten over de stichting of ideeën voor activiteiten?
Mail ze naar side-events@zandvoortmarketing.nl

Deel dit: