13 november 2021

Ibrahim moet in Zandvoort blijven bezorgen

De altijd vriendelijke en vooral vertrouwde postbezorger Ibrahim wordt door het hoofdkantoor van PostNL overgeplaatst van Zandvoort naar Haarlem. Een bewoner uit Zandvoort kwam daar achter en startte petitie ‘Ibrahim moet in Zandvoort blijven bezorgen’.

Het bracht op sociale media een golf van verontwaardiging teweeg dat Ibrahim wordt overgeplaatst, want iedereen was het erover eens: ”Zo’n goeie postbezorger hebben we nog nooit gehad!”. Veel dorpsgenoten willen absoluut niet dat Ibrahim vertrekt. Er is inmiddels een petitie gestart waarin zaterdag al meer dan 575 ondertekenaars verklaren dat Ibrahim onmisbaar is en zijn werk tot op de puntjes nauwgezet verzorgd. Zelfs Bruna Zandvoort, het PostNL punt van het dorp, ziet Ibrahim graag blijven en steunt de actie.

Er is zelfs al contact gezocht met het SBS6 programma Hart van Nederland. Ibrahim zelf echter heeft aangegeven dat hij bang is om zijn baan daardoor te verliezen en ziet af van deelname aan het TV-programma. Of het hoofdkantoor gehoor zal geven aan de massaal ondertekende petitie is niet bekend.

Vindt u ook dat Ibrahim in Zandvoort als postbezorger moet blijven? De petitie staat nog altijd open en kan getekend worden via www.petities.com/ibrahim_moet_in_zandvoort_blijven_bezorgen

Deel dit: