9 juli 2021

Hoofdprijs Postcode Straatprijs valt in Zandvoort

De hoofdprijs van de Postcode Straatprijs Tiendaagse is vrijdag in Zandvoort gevallen. Een viertal gezinnen in de A.J. van der Moolenstraat, met als postcode 2041 ND, werd verblijd met prachtige geldprijzen en één gezin kreeg daar ook nog eens een hagelnieuwe BMW bij!

Vrijdagmiddag was het een drukte van jewelste in de A.J. van der Moolenstraat. Bij veel buurtbewoners stond de deur open om er maar niets van te hoeven missen en veel kinderen hadden lucht gekregen van de op handen zijnde prijsuitreiking en waren volop aanwezig.

De bekende medepresentator van de Nationale Postcode Loterij Gaston Starreveld was met een hele tv-ploeg naar Zandvoort gekomen om de prijzen persoonlijk uit te reiken. En ze waren stuk voor stuk meer van welkom. Drie huishoudens werden blij gemaakt met een geldprijs van € 25.000, een vierde zelfs met € 37.500. Voor een van de families die € 25.000 had gewonnen, stond ook nog eens een BMW klaar. De emoties liepen hoog op bij de overhandiging van de autosleutels. Dat was overigens ook bij de andere winnaars het geval.

Een bijzonder welkome vrijdagmiddag in zomaar een straat in Zandvoort.

Deel dit: