15 december 2021

Heb jij de borden langs de weg al gezien? Steungezinnen gezocht!

Buurtgezinnen is 2 jaar geleden gestart in Zandvoort en met succes. Voor baby’s, kinderen, tieners en jongeren tussen de 0-23 jaar wordt er op zoek worden gegaan naar een fijn gezin in de buurt. Bijvoorbeeld om een middag te kunnen spelen, rustig je huiswerk te kunnen maken of gezellig mee te eten. 

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’ koppelt Esther gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel steungezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra aandacht en worden ouders ontlast. Dit voorkomt dat problemen verergeren en zorgt ervoor dat kinderen positief opgroeien in hun eigen gezin.

Buurtgezinnen is geen vorm van hulpverlening. Gezinnen helpen gezinnen. Esther legt het contact en zorgt voor een zorgvuldig traject. Eerst een kennismaking, uitleg over de werkwijze, screening van een steungezin waarna een vrijblijvende kennismaking tussen de gezinnen, alvorens we verder afspraken maken. Ook benieuwd of Buurtgezinnen iets voor jullie kan betekenen? Heb je een vraag, kun je hulp gebruiken of wil je hulp bieden? Neem contact op met Esther 06 40655576 of mail esthergroenheide@buurtgezinnen.nl 

Kijk ook eens op de website www.buurtgezinnen.nl of volg op Facebook en Instagram Buurtgezinnen in Zandvoort.

Deel dit: