9 februari 2022

Gezocht: ambassadeurs van Zandvoort

Bezoekers van Zandvoort een warm welkom geven. Dat is wat Zandvoort wil bereiken met het inzetten van gastheren en -vrouwen. En daarom wordt er een oproep gedaan aan betrokken Zandvoorters die zich willen inzetten voor deze gastvrije taak.

Het project is tot stand gekomen door een samenwerkingsverband van de Actiewerkgroep Centrum, Zandvoort Marketing en de gemeente. Na een pilot in augustus 2021 is besloten om verder te gaan met het ambassadeursproject.

Het inzetten van gastheren en -vrouwen om bezoekers welkom te heten in Zandvoort, zal een meerwaarde geven aan de kwaliteit van Zandvoort als badplaats. De bezoekers kunnen van alles vragen aan de ambassadeurs: van de weg naar het strand, tot aan waar een pinapparaat is, waar je lekker kunt eten en welke activiteiten er op dat moment zijn.

Gastvrije ambassadeurs

Zandvoort Marketing is op zoek naar trotse inwoners die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Kennis van het dorp en makkelijk in contact komen met mensen (ook in het Duits of Engels) staan daarbij voorop. De gastheren en -vrouwen worden gezien als de ambassadeurs van Zandvoort. Het doel is het verhogen van de gastvrijheid. De ambassadeurs zullen, bij beschikbaarheid, in de vakantieperiode en rondom evenementen vooral worden ingezet rond het stationsgebied, de boulevards en het centrum. Ondanks dat het om een vrijwilligersfunctie gaat, staat er wel een kleine attentie tegenover.

De regie van het ambassadeursproject is in handen van Zandvoort Marketing met als contactpersoon Yanthe Otto, onder andere bekend van het Zandvoorts Museum. Wie meer wil weten over de voorwaarden of zich direct wil aanmelden, kan haar bereiken via yanthe@zandvoortmarketing.nl of via zandvoortmarketing.nl/ambassadeurs-gezocht.

Deel dit: