22 augustus 2022

Gewijzigde afvalinzameling rond Formule 1

Vanwege de Dutch Grand Prix heeft Spaarnelanden een aantal wijzigingen aangekondigd met betrekking tot het ophalen van huisvuil tijdens het raceweekend. Ook is de Milieustraat Bloemendaal tijdelijk gesloten.

Op vrijdag 2 september kunnen de rolcontainers voor huishoudelijk afval niet worden geleegd. De inhaaldag is zaterdag 10 september. De Milieustraat Bloemendaal is zowel vrijdag 2 als zaterdag 3 september gesloten. Wie grof huishoudelijk afval wil wegbrengen, kan op deze dagen terecht op het Milieuplein Haarlem of de Milieustraat Heemstede.

Loopbrug

In de omgeving van de Van Speijkstraat en de Van Lennepweg wordt een ondergrondse vuilcontainer tijdelijk verwijderd. Op deze plek komt namelijk een loopbrug voor het publiek dat van het station naar het circuit loopt. Buurtbewoners kunnen vanaf vrijdag 26 augustus hun huishoudelijk restafval aanbieden in een tijdelijke container, die dagelijks wordt geleegd. Op woensdag 7 september wordt de loopbrug verwijderd en de ondergrondse container teruggeplaatst. Bewoners voor wie dit geldt, worden nader geïnformeerd.

Ga naar afvalwijzer.spaarnelanden.nl om alle actuele informatie over (gescheiden) afvalinzameling te lezen.

Deel dit: