29 januari 2020

Geslaagd muziek- en eetfeest bij Rabbel

Wat een feest bij Rabbel! En dat op een doodgewone dinsdagmiddag/avond. De hele zaak zat vol met mensen die afgekomen waren op het muziekfeest ‘Genieten met Loek’ in combinatie met een drie gangen menu.

Waarom op dinsdagmiddag? Marcel Busscher, de uitbater van Rabbel: “Afgelopen zomer deed ik dit op zondagmiddag. Maar dan was het zo druk met publiek dat speciaal voor de Amsterdamse muziek kwam, dat mijn vaste gasten in de verdrukking kwamen. Daarom dacht ik: waarom niet een keer op dinsdag?” Nou dat sloeg geweldig aan. 

Rabbel zat afgelopen dinsdag helemaal vol. Loek van Kessel en zangeres Anita verzorgden het muzikale menu en Marcel en zijn keukenbrigade schotelden het publiek een overheerlijk diner voor inclusief een surprise toetje. En dat de gasten naar meer verlangen, bleek wel uit de roep om een nieuwe datum. “Dat wordt maandag 9 maart”, kon Marcel toezeggen. Nog voordat iedereen de zaak verlaten had, was ook deze middag/avond al weer bijna volgeboekt. 

Marcel, die een groot deel van deze dinsdag op het circuit was om Max Verstappen in zijn bolide te kunnen zien, was zichtbaar tevreden. “Hier word ik blij van. Dat we dit met de hele crew zo goed hebben volbracht: 66 mensen tegelijk bedienen, dat is een hele uitdaging. Maar het is gelukt. Dat maakt me trots”, sluit hij af.  

Deel dit: