20 juli 2021

Genieten van theatervoorstelling in Caprera

Een groot aantal Zandvoortse gezinnen was afgelopen zondag uitgenodigd om de theatervoorstelling Pim & Pom en de Beestenbende in Caprera bij te wonen. Dit op initiatief van Pluspunt met Jongerenwerk Zandvoort en AD Dance Studio, De Toneelschuur in Haarlem en Caprera in Bloemendaal.

Het werd een te gekke middag. Fiep Westendorps katten Pim & Pom beleven een nieuw avontuur. Wie kent ze niet? Pim de ondeugende en Pom de wijze kat, de twee vrienden zijn onafscheidelijk. In deze interactieve theatervoorstelling komen ze als poppen tot leven. Pim & Pom beleven samen met hun buurjongen en buurmeisje een muzikaal avontuur. Wat een bende van brokjes overal! Wat is hier gebeurd? Iedereen werd nieuwsgierig en ging op onderzoek uit. De kinderen mochten een handje helpen.

Na de feestelijke voorstelling zijn de gezinnen het bos in gegaan voor een Beestenbende speurtocht, geheel in het thema van de voorstelling. Wat een blijdschap bij de kinderen en dankbaarheid bij de ouders!

De inzet van Jeugdfonds Sport & Cultuur, Sociaal Wijkteam Zandvoort én Buurtgezinnen Zandvoort is enorm. “We hopen in de toekomst nog meer gezinnen blij te kunnen maken met dit soort uitjes”, aldus Anita Daane van AD Dance Studio.

Deel dit: