19 januari 2022

Gemeente stimuleert woningisolatie

Het is veel in het nieuws de laatste tijd. De gasprijzen zijn sterk gestegen en dat is te merken aan de maandelijkse energielasten. Voor veel huiseigenaren loont het om, juist nu, de woning te gaan isoleren. De gemeente biedt een helpende hand door het aanbieden van een isolatieactie.

Met een goed geïsoleerd huis verbruikt u minder energie. En dat scheelt geld! De gemeente Zandvoort organiseert samen met Bloemendaal, Heemstede, Haarlem en het Duurzaam Bouwloket een isolatieactie.

Door de krachten te bundelen, kunnen de kosten laag worden gehouden. Inwoners kunnen tot 31 maart 2022 tegen een scherpe prijs isolatieglas, spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie laten aanbrengen. De gemeenten werken samen met Duurzaam Bouwloket, het onafhankelijk energieloket dat de gemeenten gezamenlijk in de arm hebben genomen. Het Duurzaam Bouwloket heeft betrouwbare bedrijven uit de regio geselecteerd die materialen kunnen leveren en de werkzaamheden kunnen uitvoeren tegen aantrekkelijke tarieven.

Het isoleren van uw huis brengt niet alleen meer comfort maar het zorgt ook voor een lagere energierekening. Bovendien is er tot 30% subsidie van het Rijk beschikbaar.

Meer informatie over het isoleren van uw huis en de subsidiemogelijkheden is te vinden op de website van het Duurzaam Bouwloket.

Deel dit: