2 april 2020

Geen besmettingen in Huis in de Duinen en Bodaan

Er zijn volgens Kennemerhart bij de bewoners van het Huis in de Duinen in Zandvoort en bij woonzorgcentrum Bodaan in Bentveld (nog) geen positieve besmettingen met de COVID-19 bacterie geconstateerd. Daar wonen allemaal bewoners die in de risicogroep vallen.

Dat schrijft Kennemerhart, onder andere exploitant van de beide Zandvoortse woonzorgcentra, in een update van hun bewonersbrief over de coronacrisis. De nieuwsbrief noemt wel een paar andere zorgcentra van Kennemerhart, maar de beide Zandvoortse vestigingen zitten daar niet bij.

“In woonzorglocaties De Molenburg, Schoterhof, De Blinkert, De Rijp, Overspaarne en het Anton Pieckhofje is het coronavirus vastgesteld. De locaties waar een besmetting van corona is vastgesteld worden op de website vermeld. Het coronaprotocol is in werking gegaan en benodigde maatregelen zijn genomen. Kennemerhart werkt hierbij nauw samen met de GGD en volgt de richtlijnen van het RIVM. Cliënten, familie, medewerkers en vrijwilligers van deze woonzorglocaties zijn op de hoogte gesteld”, aldus de nieuwsbrief.

Deel dit: