19 mei 2021

Garnalenvissers en Jan Lammers in De Zandvoort Podcast

In de achtste aflevering van De Zandvoort Podcast spreken Gert van Kuijk en Gillis Kok niet met twee maar met drie gasten. Twee heten er Lemmens en een Lammers.

Ivo Lemmens schuift samen met zijn zoon Finn aan in het HDMZ museum, de vaste opnamelocatie van deze podcast, om alles te vertellen over hun gezamenlijke hobby: garnalen vissen. Na een wat rustig begin kwam de 7-jarige Finn goed op dreef; hij wist feilloos te vertellen hoe een en ander in zijn werk gaat.

Daarna is Jan Lammers te gast. Ondanks dat er door de jaren heen al heel veel door én over hem is gezegd en geschreven, komen in dit gesprek een aantal leuke uitspraken voorbij die het beluisteren zeker waard zijn.

Het is het eerste deel van een tweeluik met Jan. Deze week komen vooral zijn jeugdjaren en zijn hechte familiebanden aan bod. Volgende week in deel twee zal het onder andere over zijn haast filosofische kijk op het leven gaan. Ook komt dan zijn talentvolle zoon René ter sprake.

Deze nieuwe aflevering en alle voorgaande afleveringen zijn te beluisteren via de website www.dezandvoortpodcast.nl of een van de populaire podcast-apps zoals Spotify, Google Podcasts en Apple iTunes.

Deel dit: