1 februari 2021

Fotoboek over oud Zandvoort voor Oppeppers

Woensdag 27 januari is Arie Koper van het Genootschap Oud Zandvoort op bezoek gegaan bij Oppeppers Juttershart. En hij kwam niet met lege handen, want hij had een dubbele verrassing voor de bezoekers en medewerkers van Juttershart.

Trudie Dutting-Abeelen, vrijwilligster van Juttershart, was het opgevallen hoeveel plezier de bezoekers iedere keer weer beleven aan het magazine ‘De Klink’. Zij krijgen dat met enige regelmaat aangereikt van buurtbewoners en iedere uitgave levert veel gespreksstof op onder de Zandvoorters. Daarom had zij aan Arie Koper gevraagd of hij een exemplaar van het mooie jubileumboek ‘Hoort zegt het Voort’, gemaakt vanwege het 50-jarig jubileum van Genootschap Oud Zandvoort, aan Oppeppers Juttershart beschikbaar wilde stellen. Tot grote vreugde werd niet alleen het boek toegezegd, maar ook een lidmaatschap op ‘De Klink’. Hoe geweldig is dat!

Afgelopen woensdag was de feestelijke overhandiging van het boek en het abonnement bij Juttershart, onder het toeziend oog van blij verraste, en taart etende Oppeppers.

Deel dit: