Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bevrijdingsdag 2021

5 mei 2021

Programma 5 mei

 

Hang de vlag uit!
Op 5 mei mag de nationale vlag (zonder wimpel) van zonsopkomst tot zonsondergang in top. We hopen dat iedereen in Nederland de hele dag de vlag laat wapperen.

 

Speurtocht: Een Koninklijk ommetje door Zandvoort

Hoe goed ken jij Zandvoort? Maak tijdens de vakantie een leuke wandeling door het centrum en langs de boulevard. Kun je alle vragen goed beantwoorden? Lever je antwoorden uiterlijk 6 mei in. Onder de goede inzendingen verloten we nog een lekkere prijs. De speurtocht vind je hier vanaf 24 april op onze website: www.koningsdagzandvoort.nl/speurtocht

 

Kleurwedstrijd Koningsdag/5 mei

Download de kleurplaat vanaf de website (www.koningsdagzandvoort.nl), of onze facebookpagina (https://www.facebook.com/koningsdagzandvoort) en zorg dat deze uiterlijk maandag 3 mei is ingeleverd: Op 5 mei maken we de winnaars bekend en voor hen is er een leuk prijsje!

 

Bezoek een online Bevrijdingsfestival
De veertien Bevrijdingsfestivals bieden op 5 mei een gezamenlijk online programma aan van meer dan 200 optredens en activiteiten. Davina Michelle, Tino Martin en Jonna Fraser zijn tijdens deze online editie als Ambassadeurs van de Vrijheid verbonden aan de festivals. Iedereen kan de festivals gratis bezoeken via een livestream op Bevrijdingsfestivals.nl. Alle informatie over de Bevrijdingsfestivals is hier te vinden: www.bevrijdingsfestivals.nl.

 

Volg het Vrijheidsvuur
Het Vrijheidsvuur wordt traditiegetrouw in de nacht van 4 op 5 mei ontstoken in Wageningen. Het vuur komt ‘s middags aan bij de festivals en wordt in alle veertien festivalsteden tegelijkertijd ontstoken. Ook dit is online en op diverse televisiezenders te volgen.

 

We’ll Meet Again ???

Het 5 mei-concert in Amsterdam sluit ieder jaar af met de klassieker We’ll Meet Again, tijdens de oorlog gezongen door Vera Lynn. Meezingen voor de televisie!

 

Deel dit:

Gegevens

Datum:
5 mei 2021
Site:
https://koningsdagzandvoort.nl/programma-5-mei/
×Sluiten