Koningsdag 2021

Dinsdag 27 april 2021 is het Koningsdag. Het programma is wederom aangepast vanwege coronabeperkingen. Maar de organisatie heeft geprobeerd om toch een leuk programma te bieden zodat we er het beste van kunnen maken.

EK Zandsculpturen 2021

De 10e editie van het EK Zandsculpturen Festival Zandvoort start op 3 mei. Zes kunstenaars gaan een zandsculptuur maken in het thema 'Landschap door het oog van de Meester'.

Bevrijdingsdag 2021

In verband met de huidige situatie in Nederland zullen festiviteiten op 5 mei een andere invulling krijgen en helaas niet in normale vorm plaats kunnen vinden. Hierbij het programma voor Zandvoort.

Expositie Pride at the Beach

Zandvoorts Museum Swaluestraat 1, Zandvoort

Tentoonstelling in het Zandvoorts Museum in het kader van Pride at the beach met als thema 'Picture this 4 Pride'.

Historic Grand Prix

Circuit Zandvoort Burg. van Alphenstraat, Zandvoort

Reis terug in de tijd tijdens de Historic Grand Prix en geniet van droomauto’s uit de Formule 1, Le Mans en een stevig aantal aan ‘touringcars’ en GT’s. Van vrijdag […]

Pride at the Beach 2021

Pride at the Beach is een kleurrijk LHBTI-festival in Zandvoort en is onderdeel van Pride Amsterdam. Welkom op de party’s in Zandvoort voor fun & sun en diversiteit. Een drie daags festival met een parade, muziek, tentoonstellingen, dansers, kunst en cultuur, strandwandeling, dragqueens, yoga, dj’s en films.

Zandvoorts Open Kampioenschap Makrelen Roken 2021

Ongeveer twintig rokers zullen met hun “rookton” op het Raadhuisplein om 09:00 het vuur opstoken. De makrelen gaan 3 tot 3.5 uur in de ton. Om 15:00 moeten zij 1 makreel inleveren voor het kampioenschap. Een vakkundige jury. Na een kijk en proefronde wordt de kampioen bekend gemaakt. Na de prijsuitreiking zullen de verse makrelen voor het goede doel verkocht worden.

Heineken Dutch Grand Prix Formula 1

Van 3 t/m 5 september wordt voor het eerst sinds 1985 weer een Formule 1 race verreden op het circuit van Zandvoort: de 'Heineken Dutch Grand Prix Formula 1'. 

×Sluiten