EK Zandsculpturen 2021

De 10e editie van het EK Zandsculpturen Festival Zandvoort start op 3 mei. Zes kunstenaars gaan een zandsculptuur maken in het thema 'Landschap door het oog van de Meester'.

Foto expositie ‘Zandverhalen’

Onder de titel ‘Zandverhalen’ exposeert de Zandvoortse fotografe Irene Bernardt vanaf 16 mei haar werk bij Wijn Aan Zee op het Stationsplein. Naast foto’s van het Zandvoortse en Texelse strand toont zij ander vrij werk.

Zandkasteelwedstrijd

Badhuisplein

Zandkasteelwedstrijd voor alle leeftijden. Samen met je familie, partner of vrienden het mooiste zandkasteel van het strand bouwen.

Kofferbakmarkt

Kofferbakmarkt op het Gasthuisplein. Aanbieders van tweedehands spullen zullen hun waar presenteren vanuit de achterbak van een auto.

Madonnari Krijt Festival

Badhuisplein

Professioneel en amateur kunstenaars zijn uitgenodigd om voor een weekend het plein naast Holland Casino op te fleuren tijdens het Madonnari Krijt Festival.

Historic Grand Prix

Circuit Zandvoort Burg. van Alphenstraat, Zandvoort

Reis terug in de tijd tijdens de Historic Grand Prix en geniet van droomauto’s uit de Formule 1, Le Mans en een stevig aantal aan ‘touringcars’ en GT’s. Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juli 2021 staat CM.com Circuit Zandvoort in het teken van de 10e Historic Grand Prix Zandvoort.

Kofferbakmarkt

Kofferbakmarkt op het Gasthuisplein. Aanbieders van tweedehands spullen zullen hun waar presenteren vanuit de achterbak van een auto.

Pride at the Beach 2021

Pride at the Beach is een kleurrijk LHBTI-festival in Zandvoort en is onderdeel van Pride Amsterdam. Welkom op de party’s in Zandvoort voor fun & sun en diversiteit. Een drie daags festival met een parade, muziek, tentoonstellingen, dansers, kunst en cultuur, strandwandeling, dragqueens, yoga, dj’s en films.

Zandvoorts Open Kampioenschap Makrelen Roken 2021

Ongeveer twintig rokers zullen met hun “rookton” op het Raadhuisplein om 09:00 het vuur opstoken. De makrelen gaan 3 tot 3.5 uur in de ton. Om 15:00 moeten zij 1 makreel inleveren voor het kampioenschap. Een vakkundige jury. Na een kijk en proefronde wordt de kampioen bekend gemaakt. Na de prijsuitreiking zullen de verse makrelen voor het goede doel verkocht worden.

×Sluiten