16 juni 2021

Er komt een tweede actiedag voor Liam

Komend weekend staat Liam weer volop in de belangstelling. Opnieuw zullen velen geheel belangeloos deelnemen aan activiteiten die georganiseerd worden om zoveel mogelijk geld voor de zieke Liam bijeen te krijgen. Er is twee miljoen euro nodig voor een medicijn waar hij mogelijk profijt van heeft. De activiteiten die georganiseerd worden, onder het motto ‘Een Kind voor een Kind’, vinden plaats bij strandpaviljoen Mango’s Beach Bar, op het Gasthuisplein en in theater De Krocht.

Van 12.00 tot 17.00 uur zijn er op het Gasthuisplein en bij Mango’s diverse activiteiten die voor kinderen bijzonder geschikt zijn. Zo kunnen ze zich laten schminken, een zeepketting maken, er is een speurtocht, er staat een ‘knuffelkraam’ en Maaike Cappel zal weer haar poppen in de onvolprezen poppenkast laten optreden.

‘Silent Disco’ met DJ Raymundo

Komende zaterdag worden bij Mango’s twee ‘Silent Disco’s’ georganiseerd. Van 16.00 tot 18.00 uur voor kinderen. Met een koptelefoon op kunnen ze luisteren naar speciaal voor hun gedraaide muziek. Daarna volgt een versie voor volwassenen. Dan zal de bekende Zandvoortse Dj Raymundo de muziek verzorgen.

Op zondag treedt de Freek Volkers Band op in theater De Krocht. Deze band van zanger/gitarist Freek Volkers speelt blues en zal vanaf 16.00 uur optreden. Mochten er (hopelijk) veel kaarten gekocht worden, voor € 5 moet dat zeker gaan lukken, dan volgt er om 19.00 uur een tweede optreden.

Het wordt sterk aangeraden om te reserveren. Door coronamaatregelen mogen er slechts een beperkt aantal toeschouwers tot de evenementen toegelaten worden. Een koptelefoon, zowel voor de kinderen als voor de volwassenen, of een plaats reserveren voor de kinderspelen, kan door het sturen van een e-mail naar kindvooreenkind@gmail.com.

Opbrengsten

Alle opbrengsten aan kaartverkoop gaan naar Liam. De kinderspelen kosten € 10. De koptelefoons voor de volwassen kosten € 25 voor één uur en die voor kinderen € 12,50. Er is ook een VIP-arrangement: voor € 150 krijg je dan 3 uur lang 3 koptelefoons ter beschikking, inclusief drankjes. De Freek Volkers Band vraagt slechts € 5 voor het optreden, maar houdt wel een ‘open schaalcollecte’ na afloop aan de deur. Kaarten voor theater De Krocht zijn te verkrijgen via: zandvoortforliam@outlook.com.

Alle bedrijven, leveranciers en personen werken belangeloos mee waardoor alle opbrengsten volledig naar ‘Steun Liam tegen SMA2’ gaan. Kijk voor meer informatie op www.steunliamtegensma2.nl.

Deel dit: