31 mei 2022

Enquête over impact Dutch Grand Prix

Geachte inwoner van Zandvoort,

De terugkeer van de Dutch Grand Prix in Zandvoort vorig jaar op 3, 4 en 5 september heeft mogelijk ook op u als inwoner impact gehad. Deze impact gaat waarschijnlijk verder dan economisch gewin of het ervaren van overlast. Door middel van deze enquête onderzoek ik wat de impact van de afgelopen editie van de Grand Prix in Zandvoort is op de sociale binding tussen de inwoners van Zandvoort (de Zandvoortse gemeenschap). De vragen gaan voornamelijk over uw binding met de plaats Zandvoort en met uw mede-inwoners.

Ik ben Lieke Vermeulen en ik voer dit onderzoek uit in het kader van mijn opleiding Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht. U zou mij erg helpen met de voortgang van mijn scriptieonderzoek als u deze enquête zou willen invullen. Dit duurt ongeveer 5 minuten. U komt bij de enquête door de QR-code te scannen.

Ten slotte wil ik benadrukken dat uw gegevens volledig anoniem zullen blijven en uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt worden. Het onderzoek is geheel belangeloos en dus NIET in samenwerking met andere organisaties of de gemeente Zandvoort. Zij en de organisatoren van de Dutch Grand Prix zijn dan ook niet op de hoogte van dit onderzoek. Indien u nog vragen heeft over het onderzoek, kunt u altijd contact met mij opnemen via het volgende emailadres: l.vermeulen6@students.uu.nl, of met mijn begeleider, Dr. Gijs van Campenhout: g.vancampenhout@uu.nl

Bij voorbaat dank voor uw medewerking!
PS: het delen van de enquête met mede-inwoners (bijv. in buurt WhatsApp-groepen) wordt erg gewaardeerd!

Scan de qr code of klik op https://survey.uu.nl/jfe/form/SV_etCMUmCX5dZq4gm
Deel dit: