30 augustus 2021

Doorlaatbewijzen uiterlijk dinsdag bezorgd

De gemeente komt vandaag, maandag 30 augustus, met een nieuwe update over de doorlaatbewijzen. Iedereen die nog geen doorlaatbewijs ontvangen heeft en de afgelopen dagen een nieuwe aanvraag heeft gedaan, kan uiterlijk dinsdagavond post verwachten.

Die belofte doet de gemeente naar aanleiding van de rommelige situatie met het versturen van de doorlaatbewijzen. Waar sommigen veel meer doorlaatbewijzen hebben ontvangen dan ze hadden aangevraagd, zitten anderen nog altijd te wachten op de bezorging.

Wie nog niets ontvangen heeft en daar recent geen aanvraag voor heeft gedaan, kan nu tot uiterlijk dinsdag 12.00 uur een mail sturen naar vragen@doorlaatbewijs.nl. Er wordt dan een automatische mail teruggestuurd met nadere instructies. Als de aanvraag is goedgekeurd, wordt deze dinsdagavond nog thuisbezorgd. De gemeente krijgt daarbij hulp van de Dutch Grand Prix.

Let op: wie de afgelopen dagen al een (nieuwe) aanvraag heeft ingediend, hoeft niet opnieuw contact op te nemen. Het doorlaatbewijs wordt ook dan uiterlijk dinsdagavond thuisbezorgd.

Deel dit: