10 november 2022

Doe de gratis test over jouw fitheid

Op zondag 20 november organiseert Team Sportservice Beweeginzicht in de Korver Sporthal. De test duurt ongeveer 1,5 uur en deelname is gratis.

Ondanks sommige beperkingen is en blijft bewegen voor iedereen heel belangrijk. Met genoeg beweging voel je je langer gezond en fit en verhoog je de weerstand. Deze algehele fitheid helpt je ook actief deel te kunnen nemen aan de maatschappij. 

Om een inzicht te krijgen van jouw fitheid en je te kunnen helpen met het vinden van passende beweeg- en/of sportactiviteiten nodigt de gemeente Zandvoort in samenwerking met Team Sportservice Zandvoort haar inwoners uit om deel te nemen aan de Beweeginzicht op zondag 20 november 2022.   

Ben je benieuwd naar je fitheid? Wil je met een nieuwe of andere beweegactiviteit beginnen? Wil je in contact komen met mensen uit de buurt? Schrijf je dan snel in. Ook wanneer je een chronische aandoening hebt, kun je meedoen met deze Beweeginzicht. En deel het vooral met je partner, vrienden en familie en laat hen zich ook inschrijven.

Beweeginzicht  

Beweeginzicht is een test gericht op algemene dagelijkse verrichtingen, zoals tillen met boodschappen, traplopen, voorwerpen pakken, zitten en staan. Allemaal bewegingen die erg belangrijk zijn in het behouden van zelfstandigheid. De test is ingericht voor de inactievere inwoners. Het doel is om hen op weg te helpen met sporten en bewegen, om zo hun vitaliteit en zelfstandigheid te bevorderen. Team Sportservice biedt na de test een individueel inzicht in de vaardigheden en er worden heldere adviezen gegeven om dit te kunnen verbeteren of behouden. 

Aanmelden kan via de website van Team Sportservice of door te bellen met Team Sportservice Zandvoort 023 30 40 700.

Deel dit: