6 september 2021

DJ Raymundo Koninklijk goedgekeurd

Onze eigen Zandvoortse top-DJ Raymundo heeft tijdens de Dutch Grand Prix drie dagen mogen draaien. Zowel in Bernie’s als in de Founders Lounge verhoogde hij de sfeer met zijn beats. Ook de Koninklijke gasten behoorden tot zijn publiek. “Wat een happening. Superlatieven schieten tekort. Het moet nog indalen bij me. Wel weet ik dat ik getuige ben geweest van iets unieks”, vertelt hij maandag, the day after…

“Via een gezamenlijke kennis ben ik in contact gekomen met prins Bernhard en die heeft me gevraagd om te komen draaien. Ik heb drie onvergetelijke dagen gehad. Zondag heb ik kennis gemaakt met de Koning en ik heb een leuk gesprek gehad met Koningin Maxima.”

Nog schor van de avond ervoor, zegt hij: “Van dichtbij heb ik meegemaakt hoe geweldig dit evenement is neergezet. Alle lof voor de hele organisatie! Ik heb ook met Jan Lammers opgetrokken. Wat een kanjer. Als ik terugkijk op het hele weekend, dan krijg ik nog de tranen in mijn ogen. Dat ik dit festijn van dichtbij mee mocht maken, is werkelijk onvergetelijk.”

Nu hij weer voor publiek heeft gedraaid, is zijn bloed weer sneller gaan stromen. De DJ hoopt snel weer aan het werk te kunnen gaan. “Het wordt hoog tijd dat ook de (nacht)clubs open gaan en dat ik weer wat kan verdienen. Het heeft veel te lang geduurd.”

Deel dit: