31 augustus 2021

DJ Raymundo draait tijdens F1 in VIP-lounge circuit

Zandvoorter Raymond Teunisse alias DJ Raymundo heeft een eervolle uitnodiging gekregen om te komen optreden tijdens de Dutch Grand Prix. Nadat hij vorig jaar al was benaderd, is het nu eindelijk zover dat hij het wereldkundig kan maken.

“Vorig jaar, voordat alle Covid ellende uitbrak, kreeg ik het verzoek of ik wilde optreden tijdens de eerste Grand Prix in Zandvoort na 35 jaar afwezigheid. Ruim anderhalf jaar later kan ik nu eindelijk melden dat ik ga draaien in de twee mooiste VIP-lounges van het circuit”, meldt de DJ.

Normaal gesproken stond Raymundo ieder weekend in discotheek Escape in Amsterdam waar hij als resident de optredens verzorgde. Vanwege de sluiting van alle uitgaansgelegenheden zit hij al anderhalf jaar thuis. Dat dit optreden dus doorgaat is voor hem dan ook meer dan een droom die uitkomt.

Als Zandvoorter én als autosportliefhebber is Raymond waanzinnig trots op deze opdracht. “Met kippenvel zie ik mijn woonplaats en het circuit getransformeerd worden in iets wat haast on-Nederlands is! Ik ben hier dan ook waanzinnig trots op!”

Deel dit: