1 juni 2021

Dertig lentepakketten uitgereikt dankzij Rotary

Deze week gaat het dan eindelijk gebeuren. Kimmy van Prakkie and more is de afgelopen weken heel druk geweest met het samenstellen van de lente-pakketten. Deze zijn tot stand gekomen dankzij een actie van Rotary Club Zandvoort.

Een aantal maanden geleden zijn leden van de lokale Rotary heel druk bezig geweest zijn met het bakken van 135 tulbanden. Met het opgebrachte geld heeft Kimmy nu 30 zeer goed gevulde pakketten kunnen samenstellen.

Onder andere bij de Vomar, Kruidvat en Dirk van de Broek heeft ze veel producten ingekocht, maar ook bij andere ondernemers uit Zandvoort, zoals groente en fruit van Rozan, de notenkraam, de bakker en sushiman van de markt. Alles gaat in  dozen van Magic Movers, zij hebben deze dozen gratis beschikbaar gesteld. Net als dat Turquoise, SB Facility Service en nog een aantal bedrijven gratis producten hebben aangeboden, omdat ze het zo’n goed doel vinden.

Verrassing

De personen die deze pakketten in handen gaan krijgen, zijn echt verrast. Ze weten namelijk van niks. Kimmy kent door haar vrijwillige werk, het verzorgen van alledaagse producten en kleding voor dorpsgenoten die het minder hebben, een grote groep mensen die in aanmerking komen voor een lente-pakket. “Mensen die het zo goed kunnen gebruiken, zo blij maken, daar doe ik het allemaal voor”, zegt de zeer enthousiaste Kimmy, die de Rotary bedankt voor hun actie. 

De leden van de Rotary hebben een goed gevoel overgehouden van hun geslaagde actie. Komend weekend staat alweer de volgende actie op het programma, dan gaan de leden het strand op voor een schoonmaakactie. Wie mee wilt doen aan de ‘Beach Cleanup’ kan zich aanmelden via de Facebookpagina Rotary Zandvoort.

Deel dit: