12 augustus 2022

Denise over tv-zomerhit: “wordt nog heel spannend”

Denise Harms, die meedoet aan de zomerhit B&B Vol Liefde, geniet met volle teugen na van haar avonturen met onbekende Nederlandse mannen die allemaal het hart van de mooie Zandvoortse wilden veroveren. Het tv-programma loopt nog maar we blikken nu alvast met haar terug.

Een paar maanden nadat de opnamen zijn beëindigd kijkt Denise, die in Órgiva in Zuid-Spanje een appartementencomplex runt, met veel plezier terug op haar deelname. “Ik vond het een geweldig avontuur en ik heb geen spijt dat ik er aan heb meegedaan. In het begin was het wel wennen. Zo maar onbekende mannen in huis, het voelde heel apart. Maar al snel had ik alles onder controle. Waar de andere deelnemers veel moesten meewerken in de B&B, heb ik dat toch anders gedaan. Ik wilde meer contact met elkaar, want het gaat toch om de liefde. Daarom wilde ik veel tijd met ze doorbrengen.”

Was ze meteen verliefd op een van de mannen? “Nee ik had geen vlinders in mijn buik, bij mij moet vriendschap groeien. En of het overgaat in verliefdheid dat weet je nooit.”

Ik vind dat je zo rustig overkomt op tv. Als een van de mannen iets van je wilt, dan vind je het al snel goed. Denise: “Ik wilde alle mannen evenveel aandacht geven. Aparte dates en dat soort dingen, daar leer je iemand toch beter kennen. Ik heb ze allemaal een eerlijke kans gegeven.”

Werd je niet moe van het haantjesgedrag tussen bijvoorbeeld Dave en Giovanni? “Ja, dat vond ik niet leuk. Ik houd er niet van om op de man te spelen. En dat heb ik ook laten blijken.”

Heb je veel reacties gehad vanuit Nederland? Zeker! De meeste waren heel positief, onder andere van mijn vriendinnen in Zandvoort waar ik nog veel contact heb. Sommigen komen regelmatig naar Almuñecar, het dorpje bij Granada waar ik woon.

Alles wat al is uitgezonden daar mag Denise over vertellen. Zo is gebleken dat ze met Giovanni geen klik had. “Dat was wederzijds. Hij heeft zelf besloten weg te gaan.” Te zien was wel dat ze het met fitnessondernemer Dave goed kan vinden. Inmiddels heeft een derde man, Ben zijn intrede gedaan. Hoe het verder gaat daar moet ze over zwijgen, “maar ik kan wel zeggen dat het heel spannend wordt…”

Na de laatste uitzending begin september mag ze eindelijk alles vertellen. Denise heeft me beloofd dat de lezers van de Zandvoortse Courant alles te weten zullen komen…

Kees Rutgers

Deel dit: