10 november 2021

Delegatie gaat op werkbezoek bij genomineerden

Er wordt momenteel volop gestemd voor de ondernemersverkiezing. De acht genomineerde ondernemers die strijden om de titel Ondernemer van het Jaar 2021, worden komende week bezocht door de wethouder die op werkbezoek gaat bij de betreffende bedrijven.

De ondernemers krijgen niet alleen wethouder voor Economie Ellen Verheij op bezoek, de delegatie bestaat verder uit een afvaardiging van de gemeenteraad, van de ondernemers en van de jury. De 8 kandidaten krijgen de gelegenheid zich te presenteren aan het gezelschap dat vragen kan stellen over hun bedrijf.

Daarna zal de jury bij elkaar komen om de 8 ondernemers op een aantal vaste punten te beoordelen. Het publiek kan nog tot en met 14 november een stem uitbrengen. Het aantal stemmen + het oordeel van de vakjury, bestaande uit oud-winnaars, zal samen bepalen wie de wisseltrofee Het Haringmeisje dit jaar in ontvangst mag nemen.

De winnaar wordt op 19 november, de landelijke Dag van de Ondernemer, tijdens een kleinschalige bijeenkomst bekend gemaakt. Heb je nog niet gestemd? Klik dan HIER en breng je stem uit op één van onderstaande ondernemers.

Deel dit: