30 december 2020

De Zandvoortse… Nieuwjaarsboodschap

Normaal gesproken wordt het nieuwe jaar feestelijk ingeluid tijdens de Zandvoortse Nieuwjaarsreceptie op de eerste vrijdag van het jaar. In 2021 zit dat er helaas niet in, maar er is wel een manier gevonden voor de traditionele nieuwjaarsboodschap van de burgemeester.

Het vaste comité dat de afgelopen jaren een gezamenlijke nieuwjaarsreceptie organiseerde waar veel Zandvoortse verenigingen en instanties zich presenteerden, zag eind augustus de bui al een beetje hangen. Toen in oktober de situatie rondom corona niet verbeterde, werd besloten om een alternatief te bedenken. Dat is een film geworden.

In een 25 minuten durende film, gemaakt door de Zandvoortse filmmaakster Ayla van Kessel, gaat het college van B&W op pad om te proosten met Zandvoorters. Ook spreekt een aantal dorpsgenoten hun eigen wens uit voor het nieuwe jaar. De film eindigt met de nieuwjaarsboodschap van burgemeester David Moolenburgh.

De film wordt op vrijdag 1 januari klokslag om 16.00 uur uitgezonden via ZFM TV op Ziggo kanaal 40 en via de website van ZFM. Daarna wordt de film online geplaatst en kan  deze op diverse kanalen worden bekeken, waaronder de sociale media van de Zandvoortse Courant en van ZFM Zandvoort.

Voor wie niet zo thuis is op het internet wordt de film op ZFM TV herhaald op zaterdag 2 januari om 20.00 uur, zondag 3 januari om 16.00 en 20.00 uur en op maandag 4 t/m woensdag 6 januari nog een keer om 12.00 uur.

Deel dit: