Serie 3: “Tierelier”

Deze podcast serie gaat over de natuur in en rond Zandvoort en is een samenwerking van IVN Zuid-Kennemerland, De Zandvoort Podcast, Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de Amsterdamse Waterleidingduinen. Wekelijks wordt een nieuwe aflevering gepubliceerd, afwisselend zijn dat nieuws- en thema-uitzendingen.

De meest recente aflevering:


Serie 2: “Gemeenteraadsverkiezingen Zandvoort”

In deze serie worden alle lijsttrekkers van de politieke partijen die in Zandvoort meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 geïnterviewd. Na een korte inleiding over de achtergrond van de lijsttrekker, neemt Ben Zonneveld het verkiezingsprogramma van de partij door.

De meest recente aflevering:

(Ga naar De Zandvoort Podcast voor meer afleveringen)

Serie 1: “De mooiste verhalen over Zandvoort”

Zoals de naam al verklapt gaat De Zandvoort Podcast over Zandvoort. In een reeks van 22 afleveringen, opgenomen in 2021, nemen Gert van Kuijk (overleden op 28 januari 2022) en Gillis Kok de luisteraars mee in hun gesprekken met uiteenlopende gasten die allemaal een interessant verhaal te vertellen hebben met als één gemeenschappelijke deler: Zandvoort.

De onderwerpen die in deze podcastserie voorbij komen variëren van actualiteiten tot historie, van cultuur tot natuur en van entertainment tot sport, met uiteraard ruim aandacht voor het circuit. Van de racerij tot garnalenvangen en van aardappellandjes tot Wim Gertenbach. En wat dacht u van de tweeluiken met Jan Lammers en Allard Kalff, met wie heel veel Zandvoortse herinneringen worden opgehaald maar die beiden ook over hun veelzijdige carrière vertellen. 

Ga naar de www.dezandvoortpodcast.nl (of scan onderstaande qr code) en beluister alle afleveringen in uw eigen tempo en volgorde. Alle gepubliceerde afleveringen zijn tevens te beluisteren via Spotify, Apple iTunes en Google Podcasts.