26 april 2022

De snelste ondernemer van Zandvoort is…

Om het nieuw opgerichte Ondernemersplatform Zandvoort te promoten werd de afgelopen weken reclame gemaakt. De eerste vijf ondernemers die zich de afgelopen weken hadden geregistreerd voor dit digitale platform konden dinsdagochtend strijden om de titel ‘Snelste ondernemer van Zandvoort’.

Eerder dit jaar heeft de gemeente het online ondernemersplatformgelanceerd. Hierop is alle relevante en actuele informatie voor en door Zandvoortse ondernemers te vinden. Om meer ondernemers van dit platform gebruik te laten maken werd een promotiecampagne gestart waarbij de eerste vijf ondernemers die zich registreerden de kans kregen om de ‘Snelste ondernemer van Zandvoort’ te worden.

Chris Schotanus, Laura Bluijs, Remy Zwemmer, Dolf Wietzema Menkhorst en Dylan de Boer, allen ondernemer in Zandvoort, waren de snelsten en gingen dinsdagochtend met elkaar de strijd aan op Circuit Zandvoort.

Zij begonnen met een super snelle rit over het circuit naast een autocoureur van Race Planet. Daarna begaf de groep zich naar de skybox van Racesquare waar tientallen racesimulatoren staan opgesteld. Na een oefenrondje volgde de ‘echte’ Formule 1 race over het circuit van Zandvoort.

Het werd een nek aan nek race, spannend tot het laatste moment, met uiteindelijk Chris Schotanus op de eerste plaats! Gevolgd door Remy Zwemmer en als derde Dylan de Boer.

Ondernemers die zich ook willen aanmelden kunnen dat doen op ondernemersplatformzandvoort.nl

Deel dit: