30 augustus 2022

De muzikale sfeermaker van de Orange Army

De laatste jaren heeft de Formule 1, mede door Max Verstappen, snel aan populariteit gewonnen. Daar waar het eerst vooral een elitaire sport was, lopen er nu per race duizenden Oranjefans rond over het circuit. Vooral tijdens de races in Europa krijgen deze fans een compleet andere vorm van entertainment voorgeschoteld dan het doorsnee Formule 1 publiek. Dat is mede te danken aan Rick Jansen alias DJ Admin.

Want om een feestje te bouwen is muziek onmisbaar en DJ Admin zorgt daar voor, zowel op de tribunes als buiten het circuitterrein. Al sinds Max Verstappen in de Formule 1 rijdt, zorgt DJ Admin voor de muziek op de Oranje tribunes.

“Nu heeft de ‘Orange Army’ afgelopen maanden even wat minder positief in het nieuws gestaan, helaas. De massa zorgt er bijna voor dat het ten onder gaat aan het eigen succes. Maar gelukkig was het op Spa, afgelopen weekend, weer zoals het hoorde: zonder incidenten. Ook het komende weekend gaan we daar van uit”, aldus DJ Admin.

Deze muzikale man achter de Orange Army heeft er heel veel zin in om komend weekend weer een bijdrage te kunnen leveren aan de feestvreugde. Direct na het weekend gaat hij gelijk weer door naar Italië voor de race in Monza.

Deel dit: