16 maart 2020

De gemeente werkt voorlopig uitsluitend op afspraak

Vanaf woensdag 18 maart kunt u alléén nog bij de balie in het raadhuis terecht als u een afspraak heeft. U kunt een afspraak maken via www.zandvoort.nl en als het niet anders kan telefonisch via 14 023 (dus zonder 023-57 ervoor). De gemeente vraagt u met klem om niet ziek naar de balie te komen. Het dringende advies is om de richtlijnen van het RIVM (www.rivm.nl) te volgen en als u ziek bent thuis te blijven en niet naar de balie te komen.

De gemeente kan niet teveel mensen tegelijkertijd bij de balie ontvangen omdat de afstand van minstens 1,5 meter tussen bezoekers en medewerker noodzakelijk is. Daarom wordt u gevraagd om zoveel mogelijk zaken digitaal of telefonisch te regelen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld verhuizen, parkeervergunning, akte burgerlijke stand en aanvragen Wmo. Voor de andere diensten kan een afspraak worden gemaakt.

Houdt u er rekening mee dat het langer kan duren voordat u een reactie krijgt op uw e-mail  of vraag. Ook kan het langer duren voordat de telefoon wordt beantwoord.

U kunt de gemeente bereiken via een afspraak, een e-mail, webformulier of telefonisch.

Wilt u een melding doorgeven over de openbare ruimte? Dit kan net als altijd uitsluitend online via ‘melding doen’ op deze website.

Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 6 april.

Deel dit: